Kickboxingin ja Kuntopotkunyrkkeilyn peruskurssi (1kk) tammikuussa alkaen maanantai 8.1 klo. 18.30-19.30.

Harjoitusajat: MA 18.30-19.30 & LA 13.30-15.00. Kurssin hinta 30€. Kurssin kesto 1kk.

Potkunyrkkeilyharjoitukset on toteutettu siten, että siinä harjoitellaan kilpailuihin soveltuvia tekniikoita, joita myös ohjaajat ovat käytännössä toteuttaneet. Ohjaajilla on useita mitaleita K1 -potkunyrkkeilyssä sekä thainyrkkeilyssä. Harjoitukset on suunniteltu siten, että ne soveltuvat myös vapaaottelun pystytekniikoiksi. Harjoittelu pitää sisällään tekniikkaosia, paritekniikkaa, tehtäväotteluharjoituksia sekä myös vapaata otteluharjoitusta. Harjoittelu on kuitenkin toteutettu siten, että harjoittelua voidaan tehdä myös ilman kovaa kontaktia parin tason mukaisesti. Painotamme harjoituksissa turvallista ja viihtyvää ilmapiiriä.

Kuntopotkunyrkkeilyn harjoitukset ovat yhteisiä harjoituksia potkunyrkkeilyryhmän kanssa. Harjoituksissa opitaan lajille ominaisia kilpailuissakin toimivia tekniikoita. Kuntopotkunyrkkeilyssä ei kuitenkaan ole otteluharjoituksia.

Harjoituksia vetävät kokeneet mies- ja naisvalmentajat / aktiiviset ottelijat. Harjoituksiin osallistumiseen tarvitset nyrkkeilyhanskat, hammassuojat, alasuojat sekä säärisuojat. Hanskoja ja säärisuojia voi myös lainata salilta. Hammas- ja alasuojia ei tarvitse kuntopotkunyrkkeilyssä. Hinta uusille harrastajille 30e/1kk peruskurssi, jonka jälkeen normaali kausimaksu. Gentain sisäänkäynnin löydät Anttilan takapihalta, osoitteesta Vesijärvenkatu 19. Ilmoittautuminen paikan päällä!Rohkeasti mukaan vain! Lisätietoja: lahdengentai@gmail.com ja gentai.fi

Powered by Neloskerros
Copyrights 2016 © Lahden Gentai