KAHVAKUULA

KAHVAKUULA

Kahvakuulan tarkoituksena on lisätä harjoittelijan urheilullisuutta kehittäen kehon tasapainoa, liikkuvuutta ja nopeutta. Kuulaharjoittelu sopii hyvin esimerkiksi istumatyötä tekevälle. Laji nauttii erityistä suosiota myös kamppailu- ja taistelulajien harjoittelijoiden keskuudessa, koska harjoittelu tuo lisää nopeutta ja räjähtävyyttä liikkumiseen ja vahvistaa kehon asentoa. Harjoituksen pitkäkestoisuudesta johtuen se sopii erinomaisesti myös painonhallintaan ja yleiseen vartalon kiinteytykseen.

Liikkeet ovat dynaamisia ja toiminnallisia. Liikkeitä toistetaan useita kertoja, jolloin saavutetaan haluttu harjoitusintensiteetti. Harjoituksissa käytettävät liikkeet ovat erityisesti kuulalle suunniteltuja ja hyödyntävät sen ainutlaatuista muotoilua. Eri painoisia kuulia hyödyntämällä voidaan aloittaa harjoittelu sopivasta tasosta sekä taata turvallisuus ja sopivan kokoinen haaste kaikille.

Järjestämme kahvakuulakursseja, jotka on tarkoitettu kaikille yli 15 vuotiaille. Omia kuulia kursseilla ei tarvita vaan tavalliset sisäliikuntavaatteet riittävät.

Katso treeniajat kalenteristamme

Powered by Neloskerros
Copyrights 2016 © Lahden Gentai