CROSS TRAINING INTENSIIVIKURSSI

Cross Training intensiivikurssi (3vk) elokuussa alkaen tiistai 22.8 klo. 17.00-18.00

Harjoitusajat: TI 17-18 ja PE 18-19. Kolmen viikon intensiivikurssin hinta on 50€.

Toiminnallisen harjoittelun kuninkuuslaji Cross Training on tie monipuoliseen fyysiseen kuntoon ja hyvään mieleen. Lahden Gentain suositun Cross Trainingin seuraava kurssi alkaa tammikuussa. Kolmen viikon intensiivikurssin aikana opetellaan henkilökohtaisessa ja asiantuntevassa ohjauksessa turvallisesti toiminnallisen harjoittelun perusteet, sekä tutustutaan painonnosto- ja kehonpainoharjoittelun tekniikoihin.

Kolmen viikon perehdytyksen jälkeen olet valmis jatkamaan harjoittelua tavoitteellisessa jatkoryhmässä!

Lahden Gentai on menestynyt kilpaurheiluseura, joka on saavuttanut menestystä kamppailulajien lisäksi myös muissa lajeissa kuten kahvakuulaurheilussa sekä Cross Trainingissa
Olet sitten vasta kuntoilua aloitteleva harrastaja tai kilpaileva huippu-urheilija, sovit varmasti joukkoon ja saat tehoa treeniin kuin treeniin. Tavoitteenamme on terveempi, toimintakykyisempi ja itsevarmempi ihminen.

Kurssille ilmoittaudutaan Gentain nettisivujen MyClub-palvelun kautta: www.gentai.fi (vaatii rekisteröitymisen). Varaa paikka tiistain 22.8 klo 17.00 alkavalle tunnille.

Gentain sisäänkäynnin löydät Anttilan takapihalta, osoitteesta Vesijärvenkatu 19. Sisäliikuntavarusteet. Lisätietoja lahdengentai@gmail.com

Tervetuloa!

Powered by Neloskerros
Copyrights 2016 © Lahden Gentai