Brasilialainen Jiu-Jitsu & Lukkopaini peruskurssi

Brasilialaisen Jiu-Jitsun ja lukkopainin perusteet alkaa tiistaina 9.1 klo 18.30.

Brasilialaisen Jiu-Jitsun ja lukkopainin peruskurssi alkaa tiistaina 9.1 klo 18.30.

Kaksi kuukautta kestävällä peruskurssilla opetellaan Brasilialaisen Jiu-Jitsun ja lukkopainin perustekniikoita ja kohotetaan monipuolisesti kuntoa kamppailulajeista tutuilla harjoitteilla.

Harjoitukset ovat tiistaisin ja torstaisin 18.30-20.00. Kurssin hinta on 50€!

Brasilialainen Jiu-Jitsu ja lukkopaini ovat maailman nopeimmin kasvavia kamppailulajeja. Lajien monipuolisuus yhdistettynä fyysisen kunnon ja itsevarmuuden kehittymiseen tekevät niistä kokeilemisen arvoisen.

Lajit sopivat kaikille ikään, sukupuoleen tai tavoitteisiin katsomatta. Halusit sitten kohottaa kuntoa harrastamalla tai kamppailla kilpamatolla – Tervetuloa!

Lahden Gentai on yksi Suomen parhaista seuroista Brasilialaisessa Jiu-Jitsussa ja lukkopainissa. Menestyksestä kertoo mm. lukuisat aikuisten sarjoista saavutetut MM- ja EM-mitalit. Esimerkiksi viime vuonna Gentai oli Brasilialaisen Jiu-Jitsun SM-kisojen seurapisteiden toisella sijalla.

Kurssille ilmoittaudutaan paikan päällä. Alkuun varusteeksi käyvät shortsit ja t-paita. Kahden kuukauden perustejakson jälkeen harjoittelu jatkuu jatkoryhmässä. Gentain sisäänkäynnin löydät Anttilan takapihalta, osoitteesta Vesijärvenkatu 19.

Lisätietoja: lahdengentai@gmail.com

Powered by Neloskerros
Copyrights 2016 © Lahden Gentai