Brasilialainen Jiu-Jitsu & Lukkopaini peruskurssi

Brasilialaisen Jiu-Jitsun ja lukkopainin peruskurssi alkaa Gentailla tiistaina 21.8 klo 18.30.

Kaksi kuukautta kestävällä peruskurssilla opetellaan Brasilialaisen Jiu-Jitsun ja lukkopainin perustekniikoita kokeineiden kisoissa meritoituneiden ohjaajien johdolla. Peruskurssin jälkeen innokkaimmat ovat valmiina kisamatoille valkovöisten sarjoihin.

Harjoitukset ovat tiistaisin ja torstaisin 18.30-20.00. Kurssin hinta vain 60€ (sisältää avaitagin!)

Brasilialainen Jiu-Jitsu ja lukkopaini ovat maailman nopeimmin kasvavia kamppailulajeja. Lajien monipuolisuus yhdistettynä fyysisen kunnon ja itsevarmuuden kehittymiseen tekevät niistä kokeilemisen arvoisen.

Laji sopii kaikille ikään, sukupuoleen tai tavoitteisiin katsomatta. Tervetuloa!

Lahden Gentai on yksi Suomen parhaista seuroista Brasilialaisessa Jiu-Jitsussa ja lukkopainissa. Menestyksestä kertoo mm. lukuisat aikuisten sarjoista saavutetut MM- ja EM-mitalit. Lahden Gentai on yksi Suomen johtavasti seuroista. Kurssin ohjaajina toimivat mm. vapaaottelutähti Aleksi Toivonen, BJJ:n musta vyö Tommi Pulkkanen ja lukkopainin kisakone Tuomas “Undefeated” Simola.

Kurssille ilmoittaudutaan paikan päällä! Alkuun varusteeksi käyvät shortsit ja t-paita. Kahden kuukauden kurssin jälkeen harjoittelu jatkuu jatkoryhmässä. Gentain sisäänkäynnin löydät ydinkeskustasta vanhan Anttilan takapihalta, osoitteesta Vesijärvenkatu 19.

Lisätietoja: lahdengentai@gmail.com

Powered by Neloskerros
Copyrights 2016 © Lahden Gentai