Brasilialainen Jiu-Jitsu & Lukkopaini perusteet

Brasilialaisen Jiu-Jitsun ja lukkopainin perusteet alkaa tiistaina 22.8 klo 18.30.

Uudella drop in-systeemillä toimivalla Basics-tunneilla voit aloittaa koska tahansa syksyllä 2kk kestävän peruskurssin henkilökohtaisessa opastuksessa.

Basics-harjoitukset ovat tiistaisin 18.30-20.00 ja torstaisin 18.30-20.00. Kurssin hinta on 50€!

Brasilialainen Jiu-Jitsu ja lukkopaini ovat maailman nopeimmin kasvavia kamppailulajeja. Lajien monipuolisuus yhdistettynä fyysisen kunnon ja itsevarmuuden kehittymiseen tekevät niistä kokeilemisen arvoisen.

Lajit sopivat kaikille ikään, sukupuoleen tai tavoitteisiin katsomatta. Halusit sitten kohottaa kuntoa harrastamalla tai kamppailla kilpamatolla – Tervetuloa!

Lahden Gentai on yksi Suomen parhaista seuroista Brasilialaisessa Jiu-Jitsussa ja lukkopainissa. Menestyksestä kertoo mm. lukuisat aikuisten sarjoista saavutetut MM- ja EM-mitalit. Tuoreimpana saavutuksena Gentai oli vuoden 2016 SM-kisojen seurapisteiden toisella sijalla.

Basics tunneille ilmoittaudutaan paikan päällä. Alkuun varusteeksi käyvät shortsit ja t-paita. Kahden kuukauden perustejakson jälkeen harjoittelua voi jatkaa jatkoryhmässä. Gentain sisäänkäynnin löydät Anttilan takapihalta, osoitteesta Vesijärvenkatu 19.

Lisätietoja: lahdengentai@gmail.com

Powered by Neloskerros
Copyrights 2016 © Lahden Gentai